fbpx

Wat doe ik?

Auteur

In 2019 lanceerde ik het boek ROUWEN OVER LEVEN.

Daarin vind je 4 veerkrachtige stappen die je helpen in een rouwperiode.

Want hoe ga je om met de dood en kun je leren wat rouwen is?

In het boek is mijn levensverhaal het fundament waarmee ik je ontroerende, praktische maar vooral ook geruststellende stappen aanreik die je ondersteunen als je rouwt.

Het gaat niet om wat het leven je leert over de dood, maar om wat de dood je leert over het leven.

Rouwbegeleiding

In een periode waarin het lijkt alsof alle zekerheden weggevallen zijn, is er een ding dat je absoluut nodig hebt. Namelijk de moed om jezelf niet in de rouw te laten staan.

Ik bied jou een helpende hand met online-trainingen en persoonlijke begeleiding.

Je zult ervaren dat ik niet alleen luister met mijn oren. Ik versta je omdat ik heb ervaren en doorleefd. Ik spreek je taal zodat we snel en gemakkelijk op een dieper niveau kunnen verbinden.

Ritueelbegeleiding

Wanneer je afscheid van iemand moet nemen is er over het algemeen een groot verlangen naar een persoonlijke afscheidsplechtigheid met troostende en warme woorden.

Als je bezorgd bent over het vormgeven van een dergelijke ceremonie, de woorden niet hebt of bang bent dat het niet lukt, kun je een beroep doen op mijn expertise.

Wanneer schakel je een ritueelbegeleider in?
Als je kerkelijk betrokken bent zal een dominee of een pastor vormgeven aan de afscheidsdienst cq. -plechtigheid maar als je minder of geen binding met de kerk hebt kun je een ritueelbegeleider inschakelen.

Menu