Kernachtig 1 op 1

Zin om de tekening in te kleuren?

Voel je je getekend door het leven en verlang je ernaar om meer kleur aan te brengen?
Wil je je weer tevreden, blij, vrolijk voelen?
Voel je je onbestendig maar heb je geen idee hoe dat komt?
Heb je het idee dat je de verbinding met jezelf kwijt geraakt bent?

Of ben jij die ambitieuze vrouw die wil leren hoe ze haar ongewenste creatiepatronen doorbreekt?
Weet jij dat je leeft onder invloed van de universele wetten maar mis je de handvatten om ‘betere’ uitkomsten aan te trekken? Dan heb ik goed nieuws: manifesteren kun je leren. Niet vanuit mind-set maar vanuit essentie.

Waar je dan ook hulp bij wilt, ik ben er voor jou! Wees welkom in een van mijn trajecten:

ZON – je mag me op ieder moment een WA of PB sturen – ik zal ze tussen 10 en 20 uur lezen en je krijgt van mij binnen 2 uur een reactie. Je krijgt een motiverend bericht, een hart onder riem, een tip. Je mag je gezien, gehoord en erkend voelen. Ik heb inspirerende, uitnodigende woorden voor je waarmee je vooruit kunt.
De investering in jezelf is 155 euro per maand.

MAAN – Je mag gebruik maken van de faciliteit van ZON en daarnaast is er een wekelijks contact moment waarin we samen op zoek gaan naar de stappen die je kunt zetten. Wat mag gezien worden, wat mag er in het licht komen. Tijdens ons wekelijkse live gesprek focussen we ons op het leven. Dat wil zeggen, ik help je als mentor bij het helder krijgen van de te zetten stappen. Mijn uitnodigingen geven je inzicht, je word je bewust van je keuzes; jij mag in beweging komen.
De investering in jezelf is 345 euro per maand.

STER – Dit is traject MAAN en daarnaast heb je de mogelijkheid tot intensief contact. Ik ben er voor je. Ieder moment van de dag. Je hebt als je dit traject aangaat alle privileges van ZON en MAAN en daarnaast mag je me tussen 9 en 21 uur bellen als je het nodig hebt. Je gaat steeds beter leren luisteren naar jouw behoefte. Je verbindt met jezelf en krijgt vertrouwen in de toekomst. Een gegarandeerd TOP-traject vol mogelijkheden om te ontwikkelen.
De investering in jezelf is 675 euro per maand.

Wie een van deze trajecten met mij aangaat is bereid te focussen op het hier en nu. In het hier en nu zal de liefde centraal staan. Er is erkenning voor hoe je bent getekend maar er is vooral plek voor de liefde voor jezelf én de liefde voor het leven. Ik hoor en erken je maar zal je, vanuit ervaring, vooral uitnodigen te kijken naar dit moment en naar dat wat mag komen.

Klik hier om een gratis Kerngesprek aan te vragen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Menu