Verhoog je frequentie-bewustzijn

Ben jij geïnteresseerd in frequentie-bewustzijn en is ‘de wet van aantrekking’ voor jou geen onbekende term, dan ben jij degene waar ik graag 1 op 1 mee aan de slag ga.
Of het nu gaat om beweging brengen in je bedrijf, in je relatie(s), in je gevoelsleven of wat dan ook; alles begint bij het bewust worden van dat wat je uitstraalt.
Daarom gaan we in gesprek over je gedachtes en gevoelens maar ook over je overtuigingen en je verwachtingen. Wat zijn je patronen, wat ben je normaal gaan vinden en door wie laat je je beïnvloeden.
Zodra je daar meer zicht op krijgt en steeds beter gaat begrijpen dat dit bijgedragen heeft aan het manifesteren van je leven tot en met heden, kun je aan de slag met het veranderen, ofwel verhogen van je frequentie. Ik heb overigens een document met 30 tips voor je die je gratis aan kunt vragen.

Manifesteren gaat over veel meer dan een positieve mindset.
Door te veranderen wat je uitzendt, je doel helder te hebben en te focussen op wat je wilt, trek je andere uitkomsten aan.
Op een duidelijke, speelse, krachtige en liefdevolle manier inspireer en motiveer ik je om je ongewenste creatiepatronen, op welk gebied dan ook, te doorbreken.

Als je begrijpt dat alles frequentie is, is het duidelijk dat het niet uitmaakt welke vraag of welk probleem je hebt. Op het moment waarop je een andere frequentie uit gaat zenden zal zich absoluut een andere uitkomst laten zien. Frequentie-bewustzijn is daarmee een multi inzetbare tool voor iedereen die zelf de verantwoordelijkheid wil nemen.

Je leven een positieve wending geven vraagt echter wel commitment en om die reden werk ik met maand trajecten:
Om af te stemmen welk traject bij jou past kun je contact opnemen en we kunnen dan tijdens een match-gesprek afstemmen waar je behoefte ligt.

We vinden een manier die past bij jou en jouw doel.
Intunend op de frequentie van wat je WEL wilt.
De contacten kunnen wekelijks of zelfs dagelijks zijn maar het is altijd maatwerk. Afgestemd op jouw unieke behoefte ben ik beschikbaar als jouw mentor.
Om je een beeld te geven: Je hebt al een frisse blik traject voor 495 euro per maand en wie kiest voor het FrequentieMatching trainingsprogramma met privé begeleiding betaalt 895 euro per maand.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Welkom!

Klik hier om een gratis match-gesprek aan te vragen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?