Wie is Ria Kuiper?

Auteur | FrequentieMatching | Yin | Trainer

Wie ben ik?

Ik ben Ria en ik begrijp dat je het fijn vindt om iets meer van mij te weten en ik vertel het graag. Waar het natuurlijk echt om gaat is mijn frequentie en hoe die matcht met die van jou (-;

In juni 1964 werd ik geboren in een klein dorpje in Groningen. Mijn jeugd bracht ik echter door in Flevoland.
Dat de dood een soort rode draad in mijn leven werd kun je lezen in mijn boek ROUWEN OVER LEVEN. Ik vind het niet verwonderlijk dat ik terechtkwam in de uitvaartbranche, ik werd Ritueelbegeleider en kon dat met veel liefde en passie ruim 12 jaar volhouden. Hoe meer ik begreep over de wet van aantrekking, over frequenties en over mijn persoonlijk zielenpad hoe duidelijker het werd: ik had een andere boodschap te delen met de wereld.
Door mijn eigen manifestatie aan te kijken, mijn frequentie-identiteit te aanschouwen werd het duidelijk: het werd tijd dat ik mijn licht op een andere manier liet schijnen.

Het is mijn missie geworden om de rimpeling door te geven, ik hou ervan jou te inspireren je mooiste leven te leven. Dat inspireren doe ik ook tijdens online Hoe Zou Het Zijn YIN. Een prachtige manier om te luisteren naar het lichaam en contact te maken met je eigen kracht en wijsheid. Als trainer van Touch of Matrix, een leefstijl en behandelmethode, motiveer ik dagelijks mensen om te streven naar een hogere mate van bewustzijn.

Maar zoals gezegd, waar het volgens mij echt om gaat is of we een klik hebben.
Of ik je kan inspireren, iets te vertellen heb dat jou ook in staat stelt een mooier, gelukkiger, relaxter, welvarender leven te manifesteren. Je wilt weten welke rimpeling ik door te geven heb en of dat past bij jou. Je wilt ervaren of onze frequenties elkaar herkennen….toch?

Daarom nodig ik je uit: voel eens. Voel en luister naar je hart.
Wil je er voor gaan? Vraag dan een frequentie-match-gesprek aan zodat we samen kunnen ervaren of de chemie er is.
Als die er is… vertrouw dan het proces, ik garandeer je een frisse blik.
Is die er niet….dan laten we elkaar, met respect voor ieders pad, weer los.

Voel eens…!

Dit zeggen mijn klanten over mij en mijn business:

Mona koos voor coaching en schreef achteraf: ‘Gewoon doen! Of het nou is omdat je tegen persoonlijke stukken aanloopt of omdat je hulp wilt bij het opstarten van je praktijk en daar begeleiding in wenst. Ria is van alle markten thuis. Ik vond het super fijn dat Ria zoveel kennis heeft van de wet van aantrekking en in onze coaching heeft ze mij hier enorm goed op gespiegeld. Normaal ben ik in mijn omgeving degene die dat voor anderen doet, maar als het om mijn eigen issues gaat heb ik behoorlijke oogkleppen op. De coaching met Ria heeft me voldoende inzichten gegeven om de draad met mezelf weer verder op te pakken. Ik zou het zo weer doen 😃’

Charissa kocht mijn boek ROUWEN OVER LEVEN en schreef: ‘Lieve Ria, ik heb je boek net uit. In 1 woord: prachtig. Zo verhelderend, duidelijk en heel fijn met de opdrachten tussendoor. Het is vooral zo mooi omdat je het boek vanuit verschillende oogpunten kunt lezen. Alles wat er staat is niet alleen waardevol na rouw, maar ook bij het gehele levensproces. Jouw verhaal raakte me bijzonder, mooi om je door het boek beter te leren kennen. En doordat het jou verhaal is, komt de energie echt binnen. Dankbaar dat ik je boek heb gelezen en nu deel uitmaakt van mijn boekencollectie.’

Carlijn doet mee aan HZHZ Yin en schreef: ‘Ongelooflijk mooi en bijzonder hoe je steeds weer precies benoemt/ aanraakt wat ik nodig lijk te hebben🙏🏻🥰. Enorm bedankt weer en er was veel los te laten voor mij vandaag….😊❤️😘’

K. koos voor een kennismaking ivm online rouwcoaching en schreef: ‘Ik geloof zeker dat je iets voor me kunt betekenen. Ik ben blij met je want ons gesprek heeft me al dingen geleerd en inzicht gegeven’

Gerda doet mee aan HZHZ Yin en schreef: ‘Ik heb op een later moment genoten van deze les Ria. Op het moment van de houding vond ik het echt niet prettig maar je benoemde zo goed dat ik toch los kon laten. En nu de nodige ure later voelt het heerlijk🙏🏼🙏🏼’

Tineke doet mee aan HZHZ Yin en schreef: ‘Dank je wel Ria voor de fijne les. Ik voel letterlijk daarna het water meer in mij stromen. Dit heeft weer een mooie aanvullende kwaliteit op sporten. Super. En zo ontspannend, dat ik het gevoel heb dat ik uren ben bezig geweest en zo relaxt. En daarna weer zo fit als wat🙏❣️’

Johanneke doet mee aan HZHZ Yin en schreef: ‘Het is zoooo fijn om met Ria te Hoe Zou Het Zijn-yinnen🙏💛. Het is yoga waar je weer in je lijf komt en dichtbij jezelf blijft. Ondanks dat ze niet naast je zit, voelt het heel persoonlijk! Je kunt meedoen met de “live” les of op een ander tijdstip. Dat geeft heel veel vrijheid. Na een les voel ik mij heerlijk en heeft ze me precies gegeven wat ik nodig had😊 En voel ik me zo dankbaar ☺️ Als ik er zo blij van word, jij misschien ook 🤗’.

Theun werd online gecoacht tijdens een heftige periode in zijn leven: ‘Mijn nieuwe partner had iets op facebook gelezen over online rouwverwerking. Dat leek mij wel wat. Zo kwam ik dus in contact met Ria. Haar boek ” Rouwen overleven” gekocht en bijna in 1 keer uitgelezen. Onze gesprekken vanaf begin november 2019, in het begin wekelijks en contact via de app hielpen mij erg. Ria wist haarfijn uit te leggen waar het met mij mis was gegaan en waarom ik vast was gelopen. Vooral door mij te laten praten en het uit te laten vinden. De gesprekken waren een baken in mijn week. In het begin verdrietig, maar later werd ik sterker en kon ik veel beter mijn gedachten ordenen. Van het dagelijks mijn gevoelens opschrijven tot het luisteren naar de podcast(s). Alles viel op zijn plek.
Mijn eigen keuzes maken, moeilijk, maar ik kon het weer. Waarom, omdat ik ruimte en vrijheid voelde in mijn hoofd. Nadenken over wat ik nodig heb en niet altijd de mening van anderen navolgen. Ik ben niet zielig, maar ben wel anders geworden door wat er gebeurd is. Twijfels die ik had bij een nieuwe relatie, goed of fout. de toekomst zal uitwijzen of keuzes goed zijn geweest. Ik ben mezelf weer completer gaan voelen door de gesprekken met Ria, ik kan goed voor mezelf zorgen.
Begin 2020 heb ik de relatie gestopt, met pijn in  mijn hart, maar ik had dit nodig, even op mezelf, nadenken, geen druk, niet moeten, maar rust vinden. Begin april 2020 heb ik mijn gesprekken met Ria beëindigd. Ik kon weer op eigen benen staan, mijn gedachten ordenen, leven bij de dag en niet te ver in de toekomst denken.
Ria, nogmaals dankjewel. De afspraak is dat wij contact houden. Zo nu en dan vraag je hoe het met mij gaat en andersom zal ik dit ook doen. Het voelt nog steeds goed.’

Heb je vragen of wil je meer informatie?